Turridning

På Stubbarp vill vi erbjuda ridning för alla, gammal som ung, nybörjare eller erfaren, enskilt eller i grupp. De enda begränsningar vi måste hålla på är att du inte kan vara för tung eller för ung. Du måste vara över 12 år och väga max 80  kg för att kunna rida våra hästar.

Vår turridning börjar oftast med en liten genomgång i Riders Club där vi bekantar oss med varandra, klarar ut vilken häst som kan vara lämplig och väljer ut en hjälm som är obligatorisk.
Själva ridningen börjar vi på den inhägnade ridbanan så att du får bekanta dej med din häst innan vi rider ut i skogen.

Vi har under säsongen från mars – december flera naturritter varje vecka.Vid all beställning av ritter måste du maila info@sleipnirsangar.se (svarar på mailen varje vardag) eller ringa till oss, Karin eller Marie, och boka tel 0707-882252 (svarar vi inte, lämna ett meddelande eller sms).

Ridtur

Vill du bara prova på att bekanta dig med ridningen på vår ridbana så fixar vi ett specialarrangemang för dej.

Du kan också ge bort en ridning som gåva genom att köpa Presentkort hos oss.

Turridning med instruktör (pris per person)

En och en halv timmes tur med skritt, trav och tölt- lugn tur!

Förkunskapskrav: Kunna sitta upp och av på hästen. Kunna sätta igång, styra och stanna hästen. Bra balans och modet att rida i trav/tölt. Maxvikt 75 kg
60-75 min ridning.
700 kr inkl moms

En och en halvtimmes tur för ridvana

På denna turen tar vi fram de lite hetare hästarna, så detta är en tur för dej som behärskar hästens alla gångarter, och har en god ridvana. Du ska även själv kunna göra iordning hästen inför ridturen. Maxvikt 80 kg
700 kr inkl moms

Kontakta oss för bokning.

Vi önskar er betalning i samband med bokningen, först när turen/lektionen är betald är bokningen giltig. Bokningen är bindande, vid sjukdom återbetalas avgiften mot uppvisande av läkarintyg.