Turridning

På Stubbarp vill vi erbjuda ridning för alla, gammal som ung, nybörjare eller erfaren, enskilt eller i grupp. De enda begränsningar vi måste hålla på är att du inte kan vara för tung eller för ung. Du måste vara över 12 år och väga max 85  kg för att kunna rida våra hästar.

Vår turridning börjar oftast med en liten genomgång i Riders Club där vi bekantar oss med varandra, klarar ut vilken häst som kan vara lämplig och väljer ut en hjälm som är obligatorisk.
Själva ridningen börjar vi på den inhägnade ridbanan så att du får bekanta dej med din häst innan vi rider ut i skogen.

Vi har under säsongen från mars – december flera naturritter varje vecka.Vid all beställning av ritter måste du maila info@sleipnirsangar.se eller ringa till oss, Karin eller Marie, och boka tel 0707-882252.

Ridtur

Vill du bara prova på att bekanta dig med ridningen på vår ridbana så fixar vi ett specialarrangemang för dej.

Du kan också ge bort en ridning som gåva genom att köpa Presentkort hos oss.

Turridning med instruktör (pris per person)

En och en halv timmes tur med skritt, trav och tölt- lugn tur!

Förkunskapskrav: Kunna sitta upp och av på hästen. Kunna sätta igång, styra och stanna hästen. Bra balans och modet att rida i trav/tölt.
1.5 timmes tur.
600kr

En och en halvtimmes tur för ridvana

En tur för dej som behärskar hästens alla gångarter. Skritt, trav, tölt och galopp.
600k

Tempotur för dej med mycket god ridvana

Här plockar vi fram även de känsligaste hästarna med mycket motor, så detta är turen för dej som har god ridvana. Det är en tur där vi håller ett högre tempo, med långa töltsträckor och flera galopper. Håll utkik på hemsidan efter dessa populära turer- de bokas snabbt! 1.5 timme
600 kr

Två timmars tur

Ut i skogen, kanske till Svartedamm eller Björnstorps slott eller till Jävan – vi får se men spännande blir det! Vi fikar när vi kommer hem.
700kr

Den långa turen.

Tid och utflyktsmål efter önskemål.
Begär prisuppgift

 

Kontakta oss för bokning.

Vi önskar er betalning i samband med bokningen, först när turen/lektionen är betald är bokningen giltig.
Det finns möjlighet att boka om ridaktiviteten till annan tid fram till en vecka innan den bokade tiden. Avbokas det senare än en vecka innan den bokade tiden, återbetalas inte den inbetalade summan (vid sjukdom återbetalas avgiften mot uppvisande av läkarintyg).